top of page
  • Kenneth

Litleré Mat kommer til Kaigaten 20

Vi elsker ildsjeler og genuine driftere; derfor er vi meget fornøyde med å ha kommet til enighet med Mattis Litleré om en skikkelig satsning i Kaigaten no 20!

Bilde: Mattis Litleré, daglig leder, Litleré Mat - kommer til Kaigaten 20 våren 2022.


Mattis sendte email en sen desember-kveld, og ikke lenge etter satt vi rundt møtebordet og ble godt kjent med hverandre. Med genuin interesse for matfaget og delikatesser, og en fascinasjon for Kaigaten og det historiske Bergen - var det ikke vanskelig å finne tonen!


LITLERÉ MAT KOMMER TIL KAIGATEN 20

Vi er veldig fornøyde med å kunne annonsere at Litleré Mat - i dag kjent gjennom sin kafe- og delikatesseforretning på Nesttun - kommer til Kaigaten. Her skal Litleré ta over restaurant-lokalene som tidligere huset fine-dining restauranten "Munken".


I Kaigaten 20 vil det serveres deilig lunsj og utsøkt middag, samtidig som det også vil være et utvalgt av delikatessevarer som selges over disk. Stilen er lun og velkommen, og lokalene skal innby til den gode samtale mens byens liv surrer forbi utenfor.

Restauranten vil ha kapasitet til totalt mellom 30-45 gjester, og kan også skilte med en av de deiligste uteserveringene tilgjenngelig her i selveste Kaigaten!

Hjertelig velkommen hit, både restaurantører og gjester!

46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page