Skottegaten 12

Sjarmerende og effekitv leiegård med 4 leiligheter i beste sentrums-kjerne

Skottegaten 12 ligger godt plassert på den nordvestlige delen av sentrum – bedre kjent som «Nøstet», med umiddelbar nærhet til alt som hjertet måtte behage. Her bor du i perfekt avstand til det du måtte trakte av sentrumstilbud, og kan med rette kalle deg en «urban-bergenser». Eiendommen utgjøres av en sjarmerende historisk bygård over fire etasjer, og er et typisk eksempel på de gamle, klassiske bygårdene her i Bergen. Her har du knappe 100 meters gange til Klosteret og dertil Torgalmenningen i umiddelbar nærhet. Alt av utdanningsinstitusjoner i umiddelbar nærhet.

Teknisk

Gård oppført i teglstein med forblendet mur-fasade over totalt 4 etasjer hvor bruttoarealet utgjør ca 135 kvm og bruksarealet ca 120 kvm. Hovedplanet er på rundt 30 kvm. Hver etasje inneholder en selvstendig leilighet. Sokkeletasjen har egen inngang på siden av bygget, mens de øvrige tre leilighetene har felles adkomst via innvendig trappeløp. Deler av eiendommen har gått igjennom omfattende rehabilitering i 2014, og fremstår i dag i meget god stand.

Standard

Eiendommen holder jevnt over god standard, hvorav loftsleiligheten er komplett rehabilitert og modernisert i 2014 og fremstår meget eksklusivt. Øvrige leiligheter er lyse og innbydende, med nogenlunde samme planløsning. Alle overflater er friske og innbydende, og leilighetene kjennetegnes i så måte av å ha mye sjel og sjarm. Smarte og effektive løsninger er gjennomgående vektlagt på eiendommen. Eiendommen tilfredstiller kravene til et bredt spekter av leietakere, og passer ypperlig for pendlere, universitets-studenter eller voksne / par som ønsker et stille, men urbant krypin i beste sentrum.

Beliggenhet

Nøstet/Nordnes er et historisk flott område, preget av en tiltalende kombinasjon av trehus- og gårdsbebyggelse. Fortsetter man videre utover Nordnes er det rikelig av koselige gater, smitt og smau som oser av Bergenshistorie. Trivelige gatetun og grønne lunger med benker og beplantning krydrer hele området og skaper en unik atmosfære. Geografien gjør også at gjennomgangstrafikken er relativt begrenset i forhold til andre sentrumsnære områder. For de som liker å gå turer i skog og mark er det ikke langt til byens mest kjente fjell, Fløien. Dersom man ønsker variasjon er heller ikke de andre byfjellene langt unna. I sentrumskjernen er det selvfølgelig også mange forskjellige treningssentre hvor man kan drive fysisk fostring. Teateret og Torgallmenningen ligger en meget kort spasertur unna. Herfra finner man stort sett alle de fasiliteter landets nest største by har å tilby. Innenfor noen minutters gange finner man også Verftet, som kan friste med byens kanskje flotteste uteservering. Akvariet, Nordnes Sjøbad, Nordnesparken m.m. i umiddelbar nærhet. Er man student er beliggenheten gunstig med de fleste av universitetets fakulteter, BI, HiB samt andre studiesteder innenfor gangavstand. Gode kollektivforbindelser fra sentrum gjør også alle bydelene lett tilgjengelig. Her har man alt like utenfor inngangsdøren. Velkommen til byen! Velkommen hjem!

SKO12 - LEILIGHET # 100

kr 10.000,- per måned

Leilighet # 100 går over eiendommens sokkel-etasje, og har et gulvareal på rundt 30 kvm, med en praktisk og effekiv planløsning. Leiligheten har et soverom med dobbeltseng, kombinert stue/kjøkken, og baderom med dusj og vaskemaskin. Leiligheten er jevnt vedlikeholdt og oppgradert gjennom årene, og holder en god utleiestandard. Lys og sjarmerende leilighet med moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Leiligheten er godt møblert med sovesofa, diverse garderobe- og skapløsninger, dobbeltseng, hvitevarer, vegghengt flatskjerm tv m.m. I tillegg er det installert eget bredbånd og tv-pakke fra GET.

Bygget generelt er godt vedlikeholdt.

Leiligheten ligger skjermet og rolig til og har et generelt lyst og innbydende uttrykk. Nærhet til alle servicetilbud og flotte turområder. Mer informasjon ved interesse.

 • 2 roms leilighet (1 sov)
 • 30 m²
 • sokkel etg.

SKO12 - LEILIGHET # 200

kr 12.000,- per måned

Leilighet # 200 går over eiendommens 1. etasje (høy 1.etg) og har et gulvareal på rundt 30 kvm med en meget praktisk og god planløsning som gir mye plass-følelse. Romløsningen består av stue og kjøkken med tilhørende spiseplass, helfliset bad og behagelig soverom med dobbeltseng. Leiligheten er jevnt godt oppgradert, og gjennomgikk siste oppfriskning i 2014. Den holder god standard med etet funksjonelt og sjarmerende preg. Lys og tiltalende leilighet, med moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Leiligheten er godt møblert med sofa, spisebord, seng, skrivepult, hvitevarer, flatskjerm og godt med klesskap. I tillegg er det bredbånd installert samt tv-løsning fra GET.

Hele bygget har moderne serie-koblede røykvarslere. Dørtelefon / calling-anlegg installert. Felles vaskeløsning med vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har gode solforhold, ligger fint tilbaketrukket i rolige omgivelser, samt et generelt lyst og innbydende uttrykk. Nærhet til alle servicetilbud og flotte turområder. Mer informasjon ved interesse.

 • 2 roms leilighet (1 sov)
 • 30 m²
 • 1. etasje (høy)

SKO12 - LEILIGHET # 300

kr 12.000,- per måned

Leilighet # 300 går over eiendommens 2. etasje og har et gulvareal på rundt 30 kvm med en meget praktisk og god planløsning som gir mye plass-følelse. Romløsningen består av stue og kjøkken med tilhørende spiseplass, helfliset bad og behagelig soverom med dobbeltseng. Leiligheten er jevnt godt oppgradert, og gjennomgikk siste oppfriskning i 2014. Den holder god standard med ett funksjonelt og sjarmerende preg. Lys og tiltalende leilighet. Leiligheten er godt møblert med sofa, spisebord, seng, skrivepult, hvitevarer, flatskjerm og godt med klesskap. I tillegg er det bredbånd installert samt tv-løsning fra GET.

Hele bygget har moderne serie-koblede røykvarslere. Dørtelefon / calling-anlegg installert. Felles vaskeløsning med vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten har gode solforhold, ligger fint tilbaketrukket i rolige omgivelser, samt et generelt lyst og innbydende uttrykk. Nærhet til alle servicetilbud og flotte turområder. Mer informasjon ved interesse.

 • 2 roms leilighet (1 sov)
 • 30 m²
 • 2. etasje

SKO12 - LEILIGHET # 400

kr 13.000,- per måned

Leilighet # 400 går over eiendommens 3 etasje (loft) og har et gulvareal på rundt 32 kvm. Det er noe skrå-tak, men dette er såpass høyt hevet at det ikke utgjør noe som helst mtp målbart areal. Dette er en leilighet som oppleves større enn den er! Meget effektiv og behagelig romløsning som består av stue / kjøkken, lekkert helfliset bad, samt tilbaketrukket soverom med rømningsstige. Leiligheten er fullstendig rehabilitert og modernisert i 2014, og holder meget høy kvalitet med et funksjonelt og elegant preg, kombinert med flere eldre unike detaljer. En leilighet med sjel!. Lys og tiltalende leilighet, med flott, moderne høyglanset kjøkken med fult integrerte hvitevarer. Flott takvinduer - nydelig utsikt!

Leiligheten er godt møblert med sofa, seng, hvitevarer, flatskjerm, spisebord og godt med klesskap. I tillegg er det bredbånd installert samt tv løsning fra GET. Moderne røykvarsler som går på faststrøm. Dørtelefon / calling-anlegg, vaktmestertjeneste og bredbånd. Komplett nytt rør- og elektroopplegg i 2014.

Leiligheten har gode solforhold og generelt et lyst og innbydende uttrykk. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud. Mer informasjon ved interesse.

 • 2 roms leilighet (1 sov)
 • 32 m²
 • 3.etg (toppetasje)