Prosjekter

Et utvalgt knippe av våre tidligere engasjementer

Siden oppstarten vår har ASW vært med direkte eller indirekte på flere mindre og større utviklingsprosjekter. Vi leter her etter gode objekter for ervervelse, rehabilitering / utvikling og dernest salg. I nær dialog med våre entreprenører og forretningspartnere er vi med på å besørge en slagkraftig organisasjon som kan levere kvaltiet til rett tid og pris.Vi er alltid interessert i spennende prosjekter. Ta gjerne kontakt med oss.

Nedenfor kan du se et utvalgt av våre tidligere engasjementer!

 

 

"Enebolig Moteidet 2 - Askøy"

På Moteidet, ved Florvåg marina, fant vi et sjarmerende hus med en fantastisk utsikt! Huset var dårlig vedlikeholdt, og potensialet var langt fra hentet frem. Fokuset ble umiddelbart lagt på å skape en åpen og luftig løsning, hvor hele uttrykket ble betydelig modernisert. Vi måtte gå relativt kraftig tilverks, og endret en del av planløsningen. Diverse utvendige arbeider, fasadeoppgradering, ny terrasse m.m. ble også utført, og hele eiedommen fikk seg et betydelig løft eksteriørmessig. En innholdsrik enebolig med hele 5 soverom samt kjellerstue, 2 bad, vaskerom m.m. Huset er opprinnelig et "klassisk husbank-hus", med relativt forutsigbar byggeteknikk/struktur, og det var derfor særdeles gledelig at vi lyktes med å skape en skikkelig forseggjort sluttløsning som oser av moderne kvalitet!

 • Oppussing enebolig, 2018-2020
 • +/- 200kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Salg

"Leilighet 2.etg Breidablikk"

I forlengelsen av eiendommen vi kjøpte og seksjonerte i Breidablikk, gikk vi etterhvert igang med en større leilighet i 2.etg. Denne hadde med seg spennende loftsarealer, som vi ønsket å integrere inn i endelig løsning. Som ferdig seksjonert enhet, ble dette en spennende leilighet på rundt 100 kvm, med helt fantastisk utsikt mot Bergen by og innseilingen. Vi fikk bryne oss godt på hvordan man inkluderte og utnyttet loftsarealer med lav takhøyde, på en praktisk og god måte i form av disponible arealer. Trappehuset ble i denne anledning tilpasset, og ny vindeltrapp erstattet den gamle, litt feildimensjonerte løsningen som var der opprinnelig. Dette ble en lys og innbydende sak, hvor fokus lå på optimering av arealer, samt generell overflateoppusing. Uslåelig utsikt kan nytes fra leilighetens balkong, med sol fra morgen til sent sent på kveld!

 

 

 • Oppussing leilighet, Aug-Okt 2017
 • +/- 100 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Utleie

"Leilighet u.etg Breidablikk"

Et spennende rehabiliterings- og seksjoneringsprosjekt hvor vi tok for oss en sliten sokkelleilighet. Her var det vanskelig grunnforhold og generelt dårlig romløsning og lysforhold. Vi rev den gamle romløsning komplett, og støpte ny såle i sin helhet, for deretter å gi hele leiligheten et lyst og moderne preg.Nøkkelen var å bygge smart og praktisk, slik at leiligheten også ble mest mulig fleksibel, med mulighet for ytterligere inndeling av soverom etter behov ved hjelp av mulige lettvegger. Badet ble også oppusset i sin helhet, og sluttresultatet var en total "makeover". Et deilig krypin på en flott adresse i Bergen! Utfordrende byggteknisk, men gode minner også her. Liligheten fungerer idag som en utleieenhet med meget høy standard.

 • Oppussing leilighet, Mai-Sep 2017
 • +/- 70 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Utleie

"Leilighet 1.+2.etg Kalfaret"


Et av de aller mest unike prosjektene vi har engasjert oss i så langt, er den mye omtalte leiligheten over to etasjer på beste Kalfaret - eller "eneboligen" som den til slutt ble kalt. Som et rehabiliteringsobjekt var det en utfordrende jobb å ta tak i, da tilnærmet ingenting var gjort de siste 60-70 årene. Storheten i leiligheten var derimot til å ta og føle på, med nesten 4 meter med takhøyde innvendig, drageutskjæringer og fenomenale listverk du ikke finner maken til i dag. Det ble derfor en møysommelig jobb, bestående av restaurering og rehabilitering, kombinert med oppussing og modernisering. Gjennomgående bevarte vi detaljer og gammel historie, samtidig som vi pakket det hele inn i en fantastisk frisk og innbydende totalpakke. En leilighet helt utenom det vanlige, på hele 180 kvm, med egen parklignende hage. Prosjektet stod ferdig rett på nyåret 2017, og leiligheten ble lagt ut for salg på vårparten. Et prosjekt med mange gode minner og erfaringer vi vil ta med oss på vår videre vei.

 • Oppussing leilighet, Sep - Des 2016
 • +/- 185 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Salg

"Leilighet 1.etg Kalfaret"

 • Oppussing leilighet, Jun - Okt 2016
 • +/- 125 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Salg

"Leilighet 2.etg Kalfaret"

 
Vårt prosjekt på Kalfaret omhandlet en leilighet beliggende i byggets 2. etasje, med tilhørende tørkeloftsarealer, i en gammel ærverdig sveitservilla. Prosjektet løp over perioden Mai - August / September 2016, og dreide seg om en betydelig oppussing av en gammel leilighet. I denne eiendommen ble fokus satt på å bevare gamle detaljer og storhet, kombinert med moderne behov og installasjoner. Unikheten i leiligheten ble virkelig noe for seg selv, og eiendomsmegleren fant den lykkelige nye eieren relativt raskt utover høsten 2016. Vi la stor vekt på valg av materialer, gjennomføring av detaljer samt bevaring og opprusting av tildels gamle bygningsdeler. En imponerende leilighet, som virkelig reflekterer bredden i hva vi klarer å få ut av et objekt. Overasskelser kommer det alltid, men hensyntatt valgte løsning landet vi også her godt på budsjett både hva anngikk kostnad såvel som tidsramme.

 • Oppussing leilighet, Mai - Sep 2016
 • +/- 140 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Salg

"Hageleilighet Kalvedalsveien"

 
Rehabiliteringen i Kalvedalsveien 54 var omfattende, og ble utført som en del av totalt fire (4) leiligheter i bygget som skulle pusses opp. Prosjektet strakk seg over perioden april - juni 2016, og innbefattet relativt store grunnarbeider for å få til ønsket løsning. Hageleiligheten, beliggende i byggets nederste etasje var særdeles nedslitt, og var sist pusset opp på 40-tallet. Mens rivingarbeidet stod på, ble leiligheten forhåndssolgt til kunde, og nye ønsker / innspill ble tatt med i det videre arbeidet. Leiligheten ble åpnet godt opp, og fokus ble satt på gjennomgående lysinnslipp. Balansert ventilasjon, varme i alle gulv, et lekkert spa-bad m.m. var bare noen av finessene kunden kunne skilte med ved endelig overlevering. Et utfordrende, men særdeles spennende prosjekt, hvor kalkylen vår holdt mål igjen. 

 • Oppussing hageleilighet, Apr - Jun 2016
 • +/- 80 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Salg

"Leilighet Krohnegården"

 
Vårt prosjekt i Krohnegården, Fyllingsdalen strakk seg over to effektive bygge-måneder i perioden oktober - desember 2014, hvorpå vår halvdel av tomannsbolig ble pusset opp og modernisert iht dagens standard. En tidligere nedslitt, mørk og lite forseggjort leilighet ble gitt et særdeles lyst og innbydende uttrykk, og forvandlingen var storslagen. Med oppgraderte overflater, lyse toner, kvalitets-gulv, moderne kjøkken og nytt baderom, samt diverse utomhusarbeider ble dette en enkel jobb for vår eiendomsmegler å omsette. Eiendommen ble godt mottatt i markedet, og før juletider satt inn hadde vi funnet den nye eieren! Prosjekt gjennomført innenfor budsjett og tidsfrist. 

 • Oppusing halvdel av 2-mannsbolig, Okt - Des 2014
 • +/- 125 kvm BRA
 • Kjøp-Rehab-Salg