top of page
  • Kenneth

Wara kjøper Kaigaten 20

Etter lenger tids samtaler og forhandlinger, har vi omsider kommet i mål med kjøp av Kaigaten no 20. Nå venter en storstilt oppgradering av eiendommen.

Bilde: Med sårt behov for en storstilt oppgradering, gleder vi oss til å bringe også denne gamle stjernen tilbake til fordums prakt.

Dialogen hadde vi hatt over flere år... men timingen var ikke helt riktig. Eiendommen stod ovenfor et massivt behov for oppgradering, og det var på tide å slippe nye krefter til. Vi planlegger ca 9 måneder med oppussing før vi åpner dørene igjen.


KJØP AV EIENDOM

Vi er glade for å meddele at vi i dag har overtatt en ny "perle" i Kaigaten, nemlig Kaigaten 20. Etter lenger tids dialog med tidligere eiere, ser vi frem til å få med oss denne eiendommen fremover, og har spennende planer for denne.

Bygget går over totalt tre etasjer + loft og noe kjeller-arelaer. Det huser i dag "MaMaThai" som har holdt hus her de siste 20 årene. Bygget har en rik historie, og har huset mange ulike konsepter oppigjennom årene. Forfallet har dessverre gått langt, og vi legger nå planer for å iverksette en komplett rehabilitering av bygget.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og har foreløpig plan om rehabilitering i første/andre halvdel 2020!

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page