Nyheter

Velkommen til våre enkle nyhetssider!

Vi oppdaterer ikke nyheter løpende, men med jevne mellomrom forsøker vi å gi et bilde av utviklingen. På disse sidene finner du små og store, viktige og mindre viktige nyheter og oppdateringer fra oss.

Mer info kan eventuelt gies ut på forespørsel!

 

 

Vår historie

01.08.2020: Willder Strategy åpner kontorer i Kaigaten 20

I nydelige Kaigaten 20 åpner Willder Strategy nye kontorer i august 2020. Topp moderne kontorlokaler står omsider ferdige i 2. etasje Kaigaten 20, etter seks måneder med intens rehabilitering av bygget. Vi har vært meget opptatt av hvem vi får inn her, og ble veldig glad da vi omsider kom til enighet med Willder Strategy.

Willder har kontorer i Oslo og Bergen, og spesialiserer seg innenfor strategisk rådgivning og konseptutvikling. Foretaket har sine røtter tilbake fra suksessen Supertanker i Oslo, og har et betydelig nettverk blant store og godt etablerte merkenavn i norsk næringsliv.

Vi er stolte over å ha Willder her i ett av våre praktbygg, og ønsker de all lykke til fremover!

01.07.2020: Munken Bistro åpner dørene i Kaigaten 20

Vi er stolte over å endelig kunnde bevitne at Munken Bistro (Munken) åpner dørene sine her i første etasje hos oss i Kaigaten 20! Vi har brukt de siste seks månedene på å skape et fantastisk restaurant-lokale i nær dialog med Munken, og håper grunnlaget er lagt for et langt og spennende løp sammen!

Munken er en varm og god restaurant med fokus på peruansk kultur og mat, og leverer spennende og kreative retter til stor glede og inspirasjon. Restauranten har kapasitet til mellom 40-50 gjester, og kan også skilte med deilig uteservering i selveste Kaigaten!

Hjertelig velkommen hit, både restaurantører og gjester!

09.01.2020: Kaigaten Kaffebar åpner i Kaigaten 12

9. januar hadde vi gleden av å se Kaigaten Kaffebar (KK) åpne sine dører for første gang i våre lokaler i Kaigaten no 12. Kaigaten Kaffebar drives som en underavdeling av Bergen Brunsj AS (BB) som også holder til her i Kaigaten. Wara AS eier 34% av BB.

Lokalene er nydelig oppusset, og en fantastisk kaffemaskin er på plass i lokalet. Her er fokus på den gode stemning, og skikkelig god premium kaffe. KK skal også servere oss egen bakst, sandwicher og bobler i glassene for de som ønsker det.

Hjertelig velkommen, både til KK og til fremtidige gjester!

10.04.2019: Wara AS kjøper Kaigaten 20

Vi er glade for å medele at vi idag har overtatt en ny "perle" i Kaigaten, nemlig Kaigaten 20. Etter lenger tids dialog med tidligere eiere, ser vi frem til å få med oss denne eiendommen fremover, og har spennede planer for denne.

Bygget går over totalt tre etasjer + loft og noe kjellerarelaer. Det huser i dag "MaMaThai" som har holdt hus her de siste 20 årene. Bygget har en rik historie, og har huset mange ulike konsepter oppigjennom årene. Forfallet har desverre gått langt, og vi legger nå planer for å iverksette en komplett rehabilitering av bygget.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og har foreløplig plan om rehabilitering i første/andre halvdel 2020!

08.03.2019: Bergen Brunsj åpner dørene i Kaigaten 16

8. mars satt Champagnekorkene løst, da Bergen Brunsj (BB) åpnet dørene sine her i Kaigaten 16 i nyoppussede lokaler! Etter mange måneder med iherdig arbeid er et nydelig lokale klart for å danne ramme rundt et kjempespennende konsept! Wara AS har besluttet å bistå i virkeliggjøring av BB, og har derfor gått inn med 34% eierskap. For å gi driftsselskapet en god start har Wara AS påtatt seg alle investeringer frem til driftsklart lokale.

Bergen Brunsj tilbyr ulike brunsjer gjennom hele dagen, inspirert i første omgang fra byer og steder på "B". Det serveres også et rikt utvalg av bobler og annet leskende til. Stemningen er uformell og lun - her skal det være deilig å slå seg ned, samtidig som du kan følge med på travle mennesker som raser forbi ute på gatene.

Vi har stor tro på BB fremover, og ønsker så vel driftere som nye gjester hjertelig velkommen!

01.01.2019: KCut Frisør åpner i Kaigaten 12

I Januar 2019 åpner det en ny frisørsalong her i Kaigaten 12; KCut Frisør. I Kaigaten 12 har vi flotte frisørlokaler som holder høy standard. Her har det vært drevet frisør-virksomhet i flere år allerede, og det er kjekt å se at denne tradisjonen fortsetter fremover.

Vi ønsker KCUT hjertelig velkommen til oss her i Kaigaten, og benytter samtidig anledning til å ønske de lykke til videre her hos oss! Ser frem til mange gode år sammen.

 

01.11.2018: Deltagelse i "Bergen Brunsj AS"

Vi signerte idag papirer omhandlende etablering av et nytt, spennende restaurantkonsept i Kaigaten 14 & 16; Bergen Brunsj AS. Wara AS går inn med 34% eierskap, og bidrar med tilrettelegging av komplett driftsklare lokaler i forkant av åpning. Sammen med Vimotverden AS - eier av Møllendal Fetevare - ser vi frem til å løfte Kaigaten videre frem.

30.05.2018: Wara AS kjøper Kaigaten 14 & 16 AS

Vi er glade over å kunne melde at vi etter noe tids forhandling har kommet i mål med kjøpet av Kaigaten 14 & 16.